Er is geen goed antwoord, geen one size fits all oplossing.

Dus hoe kunnen ze het antwoord op die vraag voor ons? Nou, ze vertrouwen op hun jarenlange ervaring en als tussenpersoon, zullen ze proberen om ons te vertellen wat is de meest efficiënte en kosteneffectieve optie voor hen.

Dit betekent dat degenen die regels te zoeken die hen helpen in hun investeren niet krijgt wat ze zijn na, wat dat betreft. De regeling zal hen daadwerkelijk gekwetst door minder kansen te creëren voor de financiële planners om hun klanten zich comfortabel en op hun gemak voelen. Het eindresultaat is een lagere kwaliteit advies.

Financieel adviseurs die zich op de markt als investment professionals zal waarschijnlijk een groot deel van hun activiteiten te besteden aan het opleiden van mensen om meer na te denken over de financiële gevolgen van investeringsbeslissingen. Om een ​​of andere reden, ze geloven dat ze hun inkomen zal toenemen door het geven van deze informatie aan hun klanten.

Natuurlijk zal ieder van ons die geen financiële planners blijven van de nieuwste, grootste nieuwe producten wilt, van aandelen en obligaties aan beleggingsfondsen en beleggingsmaatschappijen. We gewoon niet te weten dat de risico's die betrokken zijn bij het kopen van een van deze producten opwegen tegen de beloningen met een ruime marge.

De waarheid is dat de beste manier om te gaan over het helpen van mensen begrijpen investering opties is om hen de feiten te laten zien. Forceer uw investering keuzes op een persoon, die kan zijn in ontkenning over het risico van de investering, vanwege de vermeende 'high' return.

In plaats daarvan laat een financieel adviseur om hen te helpen wegen de risico versus beloning en vervolgens hen te helpen een weloverwogen beslissing. Aan de andere kant, als je een investeerder voor vele jaren zijn geweest en je voelt dat de regelgevende investeringswetten negatief effect hebben gehad uw investering keuzes, zorg dan dat je jezelf deze vraag: Is het belangrijker om te investeren in de 'verkeerde' securities of te beleggen in effecten die mogelijk werden gemaakt door het toezicht van de overheid toezichthouders?

.

Ook interessant

Financieel

Financieeladvies voor beginnersFinanciële planning kan intimiderend en verwarrend zijn voor beginners. Er is zoveel informatie beschikbaar en het kan ...

Lees verder

Banken

Faillissement Verlichting - Doen Banken Maken Geld uit Als u Slecht Krediet is Onbetaald?Banken bestaan ​​in de moderne wereld om geld te verdienen. O ...

Lees verder

Incasso En Factoring

Waarom Kleine Bedrijven Wenden tot incassobureaus en Factoring?Het is geen geheim dat één van de snelste manieren om een ​​bedrijf om weg te blijven ...

Lees verder