Milieu

Milieu-Verordening Storingen door het Agentschap van het Milieu

Het lijkt erop dat de Environment Agency heeft een beetje een probleem met haar werkzaamheden. Hier proberen ze het milieu te redden en zijn voortdurend in conflict met de bureaus voor milieubescherming. Hier zijn enkele van de meest schrijnende voorbeelden van de problemen:

The Environment Agency neemt deze taak zeer serieus, maar het agentschap lijkt niet te beseffen dat het belangrijk is om te gaan na de verkeerde milieu daders. Zij, of een deel van hun personeel, had een aantal zeer slecht beoordelingsvermogen en zijn nu verbannen uit het Verenigd Koninkrijk. Dit gaat alleen maar om te laten zien hoe belangrijk dit werk is en echt het enige dat te allen tijde moet worden overwogen.

Een ander voorbeeld van de zwakke punten van de Environment Agency is de acties die worden ondernomen om het schoonmaken van de stranden. Zij maken gebruik van een 'doe het zelf' aanpak, dat is jammer, want de meeste van deze door de mens gemaakte functies die niet zijn ontworpen om te worden gereinigd. The Environment Agency lijkt een probleem met de veranderlijkheid van de stranden, en weigeren om iedereen om het puin te verwijderen en herstel eventuele schade die ze zouden hebben gedaan.

Het bureau heeft zijn naam gemaakt met een reality tv-shows en het lijkt te zijn om een ​​reputatie als plaats over overtrokken. Dit voorspelt niet veel goeds als het gaat om bescherming van het milieu, als de persoon die deelnemen aan de show moet een volledig gekwalificeerde milieu-consultant. Als u niet aan deze kwalificatie norm te voldoen dan kan uw kwalificatie worden ingehouden.

Er is ook een groot aantal mensen die geloven dat de Environment Agency is niet zo handig als het gaat om de bescherming van het milieu. Dit is gewoon niet waar, zoals het agentschap aanzienlijke maatregelen heeft genomen in de afgelopen jaren, zoals de handhaving van regels afval en de verwijdering van afval van stortplaatsen. Ze hebben een groot deel van de macht om deze regels te handhaven en dat doen ze. Als gevolg daarvan hebben we wel een hoger niveau van bescherming van het milieu.

Ook interessant

Milieu

Milieu-Verordening Storingen door het Agentschap van het MilieuHet lijkt erop dat de Environment Agency heeft een beetje een probleem met haar werkza ...

Lees verder

Recyclage

RecyclageRecyclage is een essentieel onderdeel van onze moderne samenleving. Het is een proces waarbij afvalmateriaal wordt vervangen in nieuwe, bruik ...

Lees verder

Afvalbehandeling En Afvalverwerking

Afvalbehandeling En AfvalverwerkingAfvalbehandeling en afvalverwerking zijn twee termen die vaak door elkaar worden gebruikt. Hoewel ze allebei te mak ...

Lees verder